Week 34 – Weekje loyaliteit   

Weekje loyaliteit?

Wat houdt ‘weekje loyaliteit’ precies in? Kort gezegd is het een samenvatting van de afgelopen week.

Week 34 was de week waarin mensen nog lekker op vakantie waren of terug kwamen. Week 34 was de week dat we ons met z’n allen zorgen maakten over de brand in het amazone gebied. Week 34 was de week dat Trump liet weten dat hij wilt dat Amerikaanse bedrijven China verlaten. En last but not least, week 34 was de week dat Loyaltree aankondigde dat de app online is, voor iedereen die een boom heeft gekocht (tree-order alsnog je eerste boom)!

Bekendmaking prijs!                                                                                                  

Via een video op social media kondigden we aan dat de app online staat (bekijk hier de video). Dat is niet zomaar iets. We zijn 5 maanden erg druk geweest met het zo gaaf mogelijk maken van de app. Nu is het eindelijk zo ver.

Voordat de video online ging, waren wij van het Loyalteam, erg gespannen. Hoe zal er op gereageerd worden, snappen mensen ons concept? We probeerden alles zo goed mogelijk te verwoorden, en nu staat de video online!

Het waren toch wel spannende uren, maar de reacties waren geweldig en daarna schoot de positieve energie door het Loyalteam. Lachend keken we elkaar aan, en we wisten dat we officieel begonnen waren met het creëren van naamsbekendheid.

Omdat de video goed aansloeg, hebben we besloten dat we vaker video’s online gaan zetten. Op deze manier kunnen we goed en duidelijk communiceren met onze klanten, en dat is wat wij Loyaal vinden!

Mooiste foto van week 34:                     

Tijdens de vakantie periode kregen we deze leuke foto toegestuurd:

We zullen voortaan elke week een toegestuurde foto bijvoegen!

Afbeelding met boom, buiten, persoon, telefoon Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat gebeurd er volgende week?

We kijken uit naar volgende week, waarin we veel contact met jullie hopen te hebben en hopelijk ook veel nieuwe Loyalfans te krijgen. We zullen weer veel te zien zijn op social media, en wie weet, krijg jij wel één van onze enthousiaste medewerkers aan de telefoon.

Tot volgende week en een fijn weekend!

Het Loyalteam.