Week 41 – Weekje loyaliteit!

Doelbewust of ongemerkt stel je vaak allerlei doelen. Tenminste wij wel. En wij stellen onze doelen ook bewust. Of dat proberen wij in ieder geval. Maar dan nog blijft het altijd onzeker of deze doelen ook gehaald gaan worden. Toch kunnen wij (niet zonder enige trots) zeggen dat wij onze doelen deze week zeker hebben behaald!

Het hoogtepunt van deze week was toch wel dat onze app live is gegaan! (bekijk hier de app) Vanaf nu kan iedereen de app downloaden en daarin precies zien hoe de stand van zaken is als het gaat om CO2 ver- en herbruik. En dat hebben wij geweten.. We werden overspoeld door positieve reacties van onze klanten en het aantal app gebruikers groeit stevig door. Nu deze groei nog even terugzien bij het aantal bomen..

Eigenlijk is er deze week sprake van 2 hoogtepunten, want na een gesprek dat wij afgelopen week gehad hebben, hebben wij er absoluut een aanwinst bij. Het Loyalteam is namelijk uitgebreid met een programmeur! Wij zijn hier ontzettend blij mee en wij gaan er vanuit dat we een loyale samenwerking tegemoet gaan!

Leukste review:
Dit is één van de reviews van afgelopen week en dit maakt ons natuurlijk absoluut tevreden!

Bekijk hier alle reviews

Volgende week?
En welke doelen stellen wij nu voor volgende week? Wordt het werken aan een nieuwe Loyaltree campagne? Of gaan wij nog betere reviews krijgen? Of gaan wij misschien meer organisaties toevoegen tot onze klantenkring? Of…?

Na even bomen is in ieder geval één ding duidelijk: ‘We set goals, we reach goals and we celebrate our goals!’

Fijn weekend en volgende week zijn we weer terug met een nieuwe blog!