Week 42- Weekje loyaliteit!

Trekkers, boeren, files en stikstof. De afgelopen week hebben we niet anders gehoord. Het stikstofniveau moet naar beneden en volgens Den Haag moeten de boeren  hiervoor gaan zorgen. Al met al was het een drukke week als het gaat om klimaatverandering en duurzaamheid. En dit gold ook voor Loyaltree. De afgelopen week zijn we weer keihard aan het werk geweest om ook iets te betekenen als het om deze onderwerpen gaat.

Ten eerste hebben wij goed nieuws. Want wij hebben onze filmavond helemaal rond. Datum, locatie, alles is helemaal geregeld. Het enige wat wij nog missen zijn mensen, of moet ik zeggen ‘acteurs’, die in onze commercial willen spelen. Gelukkig hebben wij al een heel aantal jongeren die hun boompje bij willen dragen, maar graag nodigen we ook degene die zich nog niet aangemeld hebben, uit om mee te doen!

Verder hebben wij door middel van een online quiz zoveel mogelijk mensen proberen te betrekken bij Loyaltree. Bijna al onze volgers deden mee en er werden ontzettend veel goede antwoorden gegeven. Wij geloven dat iedereen die mee heeft gedaan sowieso winnaar is! Dus bedankt en gefeliciteerd!

Leukste artikel van de week?
Het artikel dat hiernaast staat, werd afgelopen week geplaatst door het Wartburg College. Zij hebben Maurits geinterviewd over hoe hij zijn onderneming is begonnen direct na zijn opleiding.

Volgende week?
En wat kunnen we de aankomende week verwachten? Nog meer boeren, trekkers of stikstof? Als het om ons land gaat weten we het niet, maar wat ons betreft gaan wij de winnares van onze quiz opzoeken om haar te feliciteren en (natuurlijk) een boom te overhandigen.

En wil je iets doen tegen alle stikstof (lees klimaat) ontwikkelingen? Loyaltree helpt je graag!