Week 43 – Weekje loyaliteit!

Heb jij dat ook wel eens? Dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Gewoon omdat het teveel bomen zijn. Of omdat de bomen te groot lijken. Naja het zal je misschien niets verbazen, maar dat overkomt ons ook wel eens.. of moet ik zeggen dat overkomt ons toch ook wel regelmatig.

Het eerste wat wij toch even willen delen, is dat Corné nu officieel lid is van het Loyalteam. Daarom laten wij hem ook gelijk maar even zelf aan het woord: ‘Mijn naam is Corné en ik ben de nieuwe software developer van Loyaltree. Op dit moment ben ik 19 jaartjes jong en in mijn vrije tijd game ik graag met vrienden en programmeer ik aan mijn projecten. Ik ben bij Loyaltree terecht gekomen, doordat ik Maurits nog kende van het Wartburg College. Daarnaast volgde ik Loyaltree al een langere tijd op LinkedIn. Wat ik bij Loyaltree ga doen? Ik ga vooral de app verder ontwikkelen en daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het online houden van de app. Mocht je iets tegen komen in de app, kan je altijd een mailtje sturen naar: corne@loyaltree.nl

Wat toch ook wel even genoemd moet worden is dat wij afgelopen week aan tafel hebben gezeten bij BNR! Maandag hebben wij ons aangemeld om een pitch te houden en voordat wij het wisten werden wij uitgenodigd om ons verhaal te doen. Afgelopen vrijdag was het dan zover en mochten wij kort onze LoyalStory pitchen en toelichten op basis van een aantal vragen. Een ontzettend gave en leerzame ervaring!

Leukste foto van de week?

Dit is toch wel de meest leuke foto van de afgelopen week op sociale media!
(en daarom waarschijnlijk ook gelijk de meest geliked;)
Dit is toch waar wij het voor doen! Zodat ook dit kleintje
nog lang kan genieten zonder zich druk te maken om allerlei klimaatproblemen.

Volgende week?

Bomen.. Bomen.. En nog eens bomen.. Aankomende week gaan wij ons weer volop inzetten als het gaat om de samenwerking met verschillende grote organisaties, maar hierover later meer.

Verder lijkt het nu misschien net alsof wij zeggen hoe meer bomen, hoe vervelender. Maar nee, dat zul je ons nooit horen zeggen! Want ja, figuurlijk zouden er wel wat boompjes gekapt mogen worden, maar letterlijk willen wij alleen maar meer bomen.. Want het is niet dat wij door de bomen het bos niet meer zien, maar juist: Door de bomen, zien wij het bos!

Daar sluiten wij deze week mee af, we bedanken je voor het lezen en zien elkaar volgende week weer!
Met loyale groet

Het Loyalteam