Winnen.. Wat is dat nu eigenlijk? En wanneer kan je nu zeggen dat je een winnaar bent? En moet je altijd winnen? Dat waren toch wel vragen die ons de afgelopen week bezig hebben gehouden. Misschien ben je zelf ook wel benieuwd naar het antwoord op deze vragen, dus ik zou zeggen lees lekker verder. Dan kom je er vanzelf achter dat jij eigenlijk ook een winnaar bent!

Winnen.. Wat is dat nu eigenlijk? Voor 1 van onze volgers is deze vraag niet zo heel moeilijk te beantwoorden. Hij hoorde namelijk afgelopen week dat hij een reis naar Spanje gewonnen heeft. We zijn even bij elkaar gekomen en het klikte goed, dus ja wij hebben er wel zin in! Kijk in deze situatie is het niet zo moeilijk om te bedenken dat je een winnaar bent. Maar wij van Loyaltree geloven dat iedere stap die wij zetten als het gaat om het aantal klanten, oftewel het aantal bomen, een overwinning is! Met ieder klein stapje win je namelijk ‘iets’.

Winnen.. Wat is dat nu eigenlijk? Afgelopen week was dit voor ons de dag waarop wij samen met Perfectkeur op een ontzettend gave beurs mochten staan. En het thema van deze dag? ‘Moving energy’, hele middagprogramma stond in het teken van duurzaamheid en energieverbruik. Als er iemand is die hier wel een waardevolle bijdrage aan kan leveren, zijn wij het wel! We hebben dan ook veel positieve reacties ontvangen en het bos is weer uitgebreid.

Leukste foto

Winnen.. Wat is dat nu eigenlijk? Hier zie je een aantal foto’s van de commercial die wij afgelopen maandag met 20 enthousiaste Loyalfans op hebben genomen. Dit hadden wij al langer op de agenda staan en dat dit nu ook echt is gebeurd, zien wij zeker als overwinning!

Volgende week?

Winnen, winnen en nog eens winnen. Zo zie je maar weer dat wij allemaal winnen en ja soms moet je ook wel eens verliezen, wanneer er bijvoorbeeld storingen zijn in de Loyalapp of wanneer blijkt dat de kantoorruimte in de winter toch wel heel erg koud is. Maar juist doordat er ook verloren wordt, kan er daarna dubbel zo hard gewonnen worden!

Wil jij ook een winnaar zijn? Plant dan nu een boom! Want het planten van een boom heeft alleen maar positieve effecten. Zowel voor het klimaatverandering, als de ontbossing, als de werkgelegenheid en de vruchtbaarheid van grond. Een win-win-win-win situatie dus, waarom nog wachten?