Het Warmtestorebos!

Een aantal maanden geleden, mochten we een bakje koffie komen doen, in de showroom van Warmtestore. We hadden een goed gesprek en we waren er al snel uit; Warmtestore en Loyaltree zouden samen iets heel moois kunnen realiseren.

Warmtestore gaat vanaf nu dan ook, samen met haar klanten, een eigen bos planten. Het bedrijfsbos is te volgen in onze Loyaltree app. Bij aankoop van een haard/kachel bij Warmtestore, ontvang je een boom in het Warmtestorebos.

Dit is hoe Warmtestore op een innovatieve manier, samen met haar klanten, een positieve bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Wil jij ook jouw eigen bos? Neem een kijkje in onze Loyaltree app!

We hopen dat dit het begin is, van een verandering in de wereld van ‘standaard relatiegeschenken’. Om op deze manier, samen met je relaties iets moois op te bouwen, is wat wij noemen ‘investeren in een duurzame relatie’.