100% CO2 neutraal rijden is op dit moment niet realistisch, maar het Loyaltree concept is een leuk en eenvoudig alternatief Opelcentrale Op naar een groot bos!

Opel Centrale

Opel neemt onder de automerken in Nederland een toppositie in. Naast de kwaliteit van de producten draagt ook de uitstekende dealerorganisatie daaraan bij. Opel Centrale maakt deel uit van die organisatie en speelt met vestigingen in Papendrecht en Sliedrecht een leidende rol in de Alblasserwaard. De kwaliteit van Opel en de kracht van de Opel Centrale Groep vormen samen een ijzersterke combinatie, die automobilisten zowel zakelijk als privé veel comfort en zekerheid biedt.

Samenwerken met Loyaltree

Bij aankoop van een auto bij Opel Centrale, krijg je vanaf nu een Loyaltree. Door de QR-code op de verpakking te scannen, verzilver je de boom die in Spanje wordt geplant. De ontwikkelingen van de boom die in Spanje wordt geplant, zijn op een leuke manier te volgen in onze Loyal app.

Opel Centrale plant op deze manier samen met haar klanten een eigen bos. 100% CO2 neutraal rijden is op dit moment niet realistisch, maar het Loyaltree concept is een leuk en eenvoudig alternatief Opelcentrale Op naar een groot bos!