2 Bomen bij aankoop van een bureaustoel!

Geen bos bloemen, geen fles wijn, maar 2 bomen bij aankoop van een bureaustoel. Maar wanneer en waarom 2 bomen?

Bij de aankoop van een bureaustoel bij DSN, ontvang je 1 fysieke Loyaltree (olijfboompje). Deze Loyaltree vrolijkt jouw kantoor op en zorgt ook nog eens voor creatieve ingevingen😉. Maar deze boom heeft meer te bieden, ja! deze boom bied een verhaal…

Hoe verzilver ik mijn 2e boom?

Op de verpakking van deze Loyaltree, vind je een QR-code. Door deze QR-code te scannen, plant je een 2e boom in Spanje. Je krijgt jouw eigen overzicht in onze app en kan de geplante boom minimaal 40 jaar volgen. Je ziet onder anderen hoeveel CO2 jouw boom heeft gecompenseerd en waar die precies is geplant.

Ben jij al langere tijd toe aan een nieuwe stoel, maar heb je ermee gewacht? Dan is het nu jouw moment, om jezelf of jouw collega’s te verassen met een nieuwe bureaustoel. Ga tijdens de actie maanden naar de showroom van DSN of via de website DSN.