Normaal gesproken zouden we zeggen: ‘we hebben een cadeau bedacht waar u mee thuis kunt komen’.

Maar laat dat nu net niet de bedoeling zijn. Een bezoekje brengen aan je opa, oma, vader, moeder, vrienden is niet langer vanzelfsprekend. Anderhalve meter afstand en zo min mogelijk de straat op is de nieuwe status quo.

Van jong tot oud, van groot tot klein, voor iedereen zijn de gevolgen van de corona-crisis merkbaar. School vanuit huis, geen colleges meer, thuis werken in plaats van op kantoor. Maar ook geen bezoekjes meer aan je vader, moeder, opa of oma en veel winkels die gesloten zijn voor uw en onze veiligheid. Ook bij Loyaltree merken we dagelijks de gevolgen van de corona-crisis. Bedrijven worden voorzichtiger, opdrachten worden uitgesteld en we kunnen minder bomen planten dan we zouden hopen.

Gelukkig is het Loyalteam nog kerngezond en we zijn achter de schermen dan ook druk bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën. Manieren waarop we ook in deze onzekere tijden, impact kunnen blijven realiseren. Daarom hebben we ons standaard relatiegeschenk verandert in een heuse WAARDERINGSBOOM! Een prachtig olijfboompje waarbij er uiteraard ook een boom in Spanje wordt geplant.

U kunt deze waarderingsboom cadeau geven aan wie u maar wilt. Aan een vriendin waarmee u nu niet kunt afspreken, aan je opa en oma waar je nu niet op bezoek kan, aan een zorgmedewerker die lange dagen maakt om iedereen van de beste zorg te voorzien en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een WAARDERINGSBOOM cadeau te doen. Een duurzaam en tijdloos cadeau. Maar ook een persoonlijk cadeau.

Want juist in tijden waarin veel onzeker is en persoonlijk contact niet of nauwelijks mogelijk is, zochten we naar een manier om de WAARDERINGSBOOM een persoonlijk tintje mee te geven. Zo kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten bij uw bestelling die wij op een handgeschreven kaartje bij het WAARDERINGSBOOMPJE zullen voegen. Maar ook kunt u uw eigen videoboodschap toevoegen aan uw bestelling! Deze verwerken wij, doormiddel van een unieke QR-code, op het potje van de WAARDERINGSBOOM. Bekijk hier hoe dat precies in zijn werk gaat.

Al met al is het WAARDERINGSBOOMPJE een positieve blijk van waardering in onzekere tijden. Wij als Loyaltree willen bij deze dan ook onze waardering uitspreken naar iedereen die zich dagelijks inzet om de corona-crisis te bestrijden, op welke manier dan ook. Hoewel we allemaal moeten wennen aan de veranderingen die plaatsvinden, proberen wij verder te kijken dan dat. Nieuwe kansen grijpen we dan ook met beide handen aan. Maar ook nemen we de tijd om af en toe even stil te staan en onze waardering uit te spreken naar iedereen die dat verdient!