“Wat het nog unieker maakt, is dat u elk jaar opnieuw een video kunt uploaden, waarin u de jarige Job persoonlijk kunt feliciteren”

Onvergetelijk

De dag herinneren dat je geboren bent, is erg speciaal. Het is dan ook niet voor de vorm dat je met een cadeautje naar een verjaardag gaat, nee je laat middels een cadeautje je waardering voor iemand blijken. Met onze unieke olijfboom, komt het woord ‘Waardering’ pas echt tot haar recht. Het is namelijk niet een geschenk wat na een tijdje weer wordt vergeten.

Persoonlijke boodschap

Naast de prachtige olijfboom kunt u een persoonlijke videoboodschap/foto’s toevoegen. Wij koppelen uw doorgegeven beelden middels een unieke QR-code op het potje. De jarige Job kan dus elk moment van het jaar uw video/foto’s bekijken. Wat het nog unieker maakt, is dat u elk jaar opnieuw een video kunt uploaden, waarin je de jarige persoonlijk feliciteert.

Duurzaam voor 40 jaar

Maar wat het echt een duurzaam geschenk maakt, is dat er voor uw bestelling een boom wordt geplant in Spanje. Die boom wordt geplant voor de jarige. De boom is te verzilveren in onze app en vanaf dat moment is de boom minimaal 40 jaar te volgen. Je ziet hoeveel overbodig CO2 de boom heeft gecompenseerd en nog veel meer relevante informatie.

Zo wordt het leuk om een cadeau te geven, maar nog leuker om een cadeau te krijgen!

Verras opa, oma, vader, moeder, vrienden of

collega’s met een blijvend aandenken!

Een indirecte knuffel tijdens de Corona crisis!

In deze tijd van het Corona virus zijn de sociale contacten minder vanzelfsprekend. Wij van Loyaltree realiseren ons dat maar al te goed. Het Corona virus heeft ook impact op onze onderneming. Ondanks deze onzekere tijd, willen wij onze producten toch op een leuke manier aanbieden.

U kunt nu op een bijzondere manier uw waardering laten blijken aan degenen die u lief zijn. Met onze speciale ‘waarderingsboom’ kunt u uw geliefden een hart onder de riem steken.

Een olijfboom met een boodschap!

U bestelt een mooi olijfboompje, dat wij bezorgen bij de door u gewenste persoon. We kozen voor de olijfboom omdat deze symbool staat voor liefde, trouw en hoop. De boom kunt u voorzien van een persoonlijke boodschap. Deze plaatsen we op een mooie wenskaart. U kunt ook uw persoonlijke videoboodschap toevoegen.

Voor de olijfboom wordt er ook een boom geplant in Spanje. Deze bomen vormen samen nieuwe bossen die zorgen voor een gezonde toekomst. Bossen leveren een positieve bijdrage aan het klimaat en de natuur.

U geeft dus een bijzonder geschenk.. Een geschenk dat tientallen jaren zorgt voor een ‘groeiende waardering’!

Koppel uw videoboodschap aan het

olijfboompje!

Wij bieden de unieke gelegenheid om een persoonlijke videoboodschap mee te geven. De door u ingezonden video koppelen we aan een QR code bij de olijfboom. Met de camera van een mobiele telefoon wordt de video geopend en kan het afspelen beginnen.

Een bijzondere en mooie verrassing!

Bekijk hier de ervaring van onze klanten!

Hoe werkt het?

Stap 1: U kiest uw ‘Waarderingsboom’ met een bijpassende kunststof pot en geeft daarmee een ‘indirecte knuffel’.

Stap 2: U schrijft een persoonlijke boodschap die wij met een mooi handschrift op de speciale wenskaart zetten.

Stap 3: U kunt ook een videoboodschap toevoegen. Deze wordt met een QR-code op het potje gekoppeld. Zo kan de door uw opgenomen videoboodschap altijd worden bekeken.

Stap 4: U vult de juiste verzendgegevens in, rondt uw bestelling af en wij verzenden nu GRATIS!

U schenkt:

– Een mooi olijfboompje, ‘de waarderingsboom’
– Een bijpassende kunststof pot
– Een boom die wordt geplant in Spanje
– Een mooie wenskaart met een persoonlijke boodschap
– Een videoboodschap, via de pot te bekijken
– Een groeiend cadeau van blijvende waarde
– Een waardevolle boodschap van liefde, trouw en hoop

Dit alles voor 19,95, –

Klik hieronder, om alle mogelijkheden te bekijken..

Wie zijn wij?

Loyaltree heeft als doel een grote positieve bijdrage te leveren aan het klimaat. Dat doen we door iedereen de kans te geven direct actie te ondernemen. Actie, door het planten van bomen, waarvan aangetoond is dat het impact heeft. Het aanplanten van bossen heeft ook veel mooie bijeffecten. Dus draag vanaf vandaag je boompje bij.

“Zo kan de kleine meid later uw video terug bekijken”

Eén van de mooiste momenten is toch wel dat er een klein meisje is geboren. U gaat snel op zoek naar een kleinigheidje wat u kunt schenken om dit moment goed te vieren. U zou graag iets willen geven waar het dametje lang van kan genieten. Met onze ‘Geboorteboom’ geeft u een cadeau waar ze de komende jaren met plezier van geniet.

Naast dat de boom samen met het kleine dametje kan gaan groeien, groeit er in Spanje ook een boom. Zonder dat ze het nog kan beseffen, plant u voor haar iets moois waar zij later de vruchten van kan gaan plukken. Want vanaf het moment dat het kleine dametje achter een telefoon kruipt, kan ze direct zien wat u haar heeft geschonken. In onze app ziet ze precies waar haar boom staat en welk rendement het al heeft opgeleverd.

Daarnaast kunt u een videoboodschap inspreken voor de kleine meid, waarin u haar welkom heet op deze wereld en aangeeft wat voor een bijzonder moment het is. Die video koppelen eenvoudig middels een QR-code’s bij uw bestelling. Zo kan de kleine meid later uw video terug bekijken.

Een duurzaam geschenk voor jullie relatie en voor mens en milieu!

“Middels onze app kunnen we precies zien waar de boom is geplant en zou het mannetje hem zelfs kunnen bezoeken als hij een echte kerel is geworden”

Er is weer een stoere knul geboren! Al vroeg zitten ze overal op en aan.  Je wilt zolang blijven genieten van het moment dat ze nog klein zijn, maar wat gaat de tijd toch snel. Daarom zoekt u naar iets wat met het mannetje mee kan groeien.

Naast dat de olijfboom samen met het kleine ventje kan gaan groeien, groeit er in Spanje ook een boom. Die geplante boom in Spanje staat symbool voor de groei die je in het leven doormaakt. Middels onze app kunnen we precies zien waar de boom is geplant en zou het mannetje hem zelfs kunnen bezoeken als hij een echte kerel is geworden.

Wat de ‘Geboorteboom’ nog unieker maakt is dat u een persoonlijk video kunt inspreken. Die video koppelen wij aan de olijfboom middels een QR-code op het potje. Dus straks kijkt de kleine man niet meer in een fotoboek van vroeger, maar bekijkt hij uw video!

Onze ‘Geboorteboom’ is een cadeau voor de komende 40 jaar.